Avui: 08:00-22:00 h 692032032 692032032

Control de la pressió arterial

Quan el cor batega, bombeja la sang per tot l'organisme, proporcionant-li nutrients i oxigen. La sang que circula exerceix pressió sobre les parets dels vasos sanguinis i aquesta força que fa sobre les parets dels vasos sanguinis s'anomena pressió arterial

La hipertensió arterial és l'augment persistent de la pressió arterial superant els valors considerats normals, en relació amb la pressió sistòlica, la diastòlica o totes dues conjuntament. Aquesta malaltia és el trastorn crònic més freqüent a Catalunya, afectant un 15-20% de la població adulta. 

Factors com l'edat, l'obestitat, l'estrès, el tabaquisme o la ingesta de sal poden contribuir a augmentar la pressió arterial i, a llarg termini, patir hipertensió arterial.

A la Farmàcia Rambleta oferim el servei de mesura i seguiment de la pressió arterial a fi de controlar els valors i evitar els factors de risc cardiovascular. El servei és totalment gratuït amb l'objectiu d'ajudar els nostres clients a ser coneixedors del seu estat cardiovascular i donar el consell adequat en funció de la situació del pacient.